Jaume Collboni: “A Barcelona sempre li ha anat bé amb el PSC, ara toca PSC”

maig 24, 2023 / Notícies, Propostes
  • Collboni millorarà les instal·lacions del Mercat de Galvany, acabarà la pacificació del carrer de Major de Sarrià, urbanitzarà els jardins d’Oriol Martorell i dotarà el districte de nous equipaments
  • El candidat respondrà a les necessitats de tots els barris de Barcelona per posar en marxa la idea socialista de “la Barcelona ordenada, de les oportunitats i orgullosa”. 

Barcelona, 24/05/23

L’alcaldable socialista per Barcelona, Jaume Collboni, ha participat en un acte a Sarrià amb el primer secretari del PSC i cap de l’oposició al Parlament de Catalunya, Salvador Illa, el president del PSC i Ministre de Cultura i Esports del Govern d’Espanya, Miquel Iceta, el cinquè tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona i número 4 a la llista del PSC – Units per Avançar, Albert Batlle, i l’ex regidora del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Sara Jaurrieta.

Collboni ha explicat que els socialistes volen una Barcelona que pensi en tots els veins i veines, i ha reivindicat la Barcelona dels alcaldes socialistes: “Els millors anys de la història d’aquesta ciutat han estat amb alcaldes socialistes, a Barcelona sempre li ha anat bé amb el PSC, ara toca PSC”. 

El candidat també ha subratllat que quan sigui alcalde donarà suport a la política de proximitat, i respondrà a les necessitats dels tots els ciutadans i ciutadanes i de tots els barris de Barcelona per posar en marxa la idea socialista de “la Barcelona ordenada, de les oportunitats i orgullosa”. 

I per això, ha recordat que cal una gran mobilització per tenir una majoria àmplia i poder tenir un Govern fort. “No només vull guanyar les eleccions, sino que necessitem una àmplia majoria de suports per Governar bé”, ha matisat.

A l’acte també hi ha participat el primer secretari del PSC, Salvador Illa, que ha demanat la confiança dels votants per fer Jaume Collboni alcalde, “perquè el PSC es mereix tenir l’oportunitat de liderar de nou Barcelona. Necessitem que Barcelona lideri el futur polític del país i no pot ser una Barcelona a mig gas, sinó que ha de estar a ple rendiment, en marxa”.

“Nosaltres hem posat sempre el país per davant de tot, som els de la política útil, i altres són els de la política estèril”, ha destacat Illa, i ha fet una crida a la “mobilització màxima” de tots aquells i aquelles que contribueixen al projecte polític dels socialistes, però també a tots aquells i aquelles que volen posar Barcelona en marxa com un primer pas per posar Catalunya en marxa.

Així mateix, el ministre de Cultura i president del PSC, Miquel Iceta, ha posat en valor la feina feta pel Govern d’Espanya en l’àmbit cultural a Barcelona, com l’aposta per la cocapitalitat cultural, el suport per l’organització de la Copa Amèrica o la construcció de la nova Biblioteca Pública de l’Estat de l’Estació de França, tot destacant el seu compromís amb la ciutat, “volem que Barcelona es torni a enlairar, que sigui el far d’un país que vol progressar i que vol parlar i resoldre problemes concrets, que no vol històries, sinó fer història de veritat. A Barcelona volem ambició i un lideratge com el de Jaume Collboni”.

Pel que fa a les propostes pel districte de Sarrià-Sant Gervasi, on s’ha celebrat l’acte, l’alcaldable ha anunciat que els socialistes milloraran les instal·lacions del Mercat de Galvany  i dotaran al districte amb nous equipaments: una nova escola bressol, una nova biblioteca a Sant Gervasi i un nou equipament cultural a la finca Muñoz Ramonet. Els socialistes també es comprometen a finalitzar la reforma del carrer Balmes, amb l’ampliació de les voreres i del carrer, i pacificar la part superior del carrer de Major de Sarrià i l’Avinguda República Argentina. A més impulsaran una nova Comissaria de la Guàrdia Urbana a l’Avinguda Foix.

Més notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *