JAUME COLLBONI CUADRADO (Barcelona, 1969)

És llicenciat en Dret i advocat de professió. Els seus orígens al món de la política estan lligats al moviment estudiantil universitari de principis de la dècada del 90. Afiliat al Partit dels Socialistes de Catalunya des del 1991, va ser portaveu del grup socialista al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona.

Va formar part de la direcció nacional de la UGT de Catalunya i a més, va ser membre del Consell Econòmic i Social, del 1999 al 2001.

Del 2005 al 2010 va ser coordinador del Grup parlamentari socialista al Parlament de Catalunya i secretari de Programes i Acció Sectorial.

Va ser diputat al parlament de Catalunya a la X legislatura i secretari de Comunicació i Portaveu del PSC des del 12è Congrés (des del 2011 fins al 2014).

Al 2014 va guanyar les primàries per ser el candidat del PSC a l’Ajuntament de Barcelona. Des del 2015 és el President del PSC a l’Ajuntament de Barcelona.

En aquest darrer mandat, ha estat Primer Tinent d’Alcalde de Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, impulsant l’estratègia de diversificació de l’Economia de Barcelona, el Barcelona Green Deal, que ha estat acompanyada amb les xifres més baixes d’atur de l’Estat Espanyol, així com la recuperació d’esdeveniments de primer nivell internacional, com consolidar Barcelona com a seu del Mobile World Congress, l’aterratge del ISE a Barcelona, i la cel·lebració de la Copa Amèrica al 2024. També sota el seu mandat s’ha impulsat el desplegament de la xarxa de punts de recàrrega de vehicles elèctrics, fent que Barcelona, amb 700 punts és la 6a ciutat europea amb més punts de recarrega, i s’ha creat l’IT Academy, que ha format en programació a més de 4.500 persones, 45% dones.

MARIA EUGENIA GAY ROSELL (Barcelona, 1975)

Maria Eugènia Gay ha estat, fins el passat 28 de març, la delegada del Govern a Catalunya, càrrec que ostenta des del gener del 2022.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona-Abat Oliva CEU i especialista en dret processal civil, es va graduar al Negotiation Institute (HNI) de la Harvard Law School i és sòcia fundadora del Despatx d’advocats Gay-Rosell & Solano.

També va presidir el Consell d’Il·lustres Col·legis de l’Advocacia Catalana (2020-2021), és vicepresidenta del Consell General de l’Advocacia Espanyola (CGAE), vicepresidenta de la World Jurist Association (WJA) i presidenta de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya , entre altres.

El 2017, va guanyar les eleccions al deganat de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), victòria que va revalidar el juny del 2021 amb una àmplia majoria en imposar-se al candidat sobiranista Gonçal Oliveros. Els seus mandats s’han caracteritzat per la defensa del diàleg com a millor eina davant del conflicte a Catalunya.

Com a responsable de les àrees de Presidència, Bon Govern i Relacions Internacionals, Maria Eugènia Gay tindrà al capdavant els reptes de millorar la gestió i els serveis d’atenció a la ciutadania així com l’eficiència de la gestió de l’organització municipal. Serà un objectiu prioritari donar un nou impuls a la descentralització dels districtes i la posada al dia de la Carta Municipal de Barcelona. A l’àmbit de les Relacions Institucionals, Gay haurà d’enfortir la cooperació amb l’Estat, la Generalitat i les institucions europees alhora que es reforça l’acció internacional, especialment en l’àmbit de la diplomàcia de les ciutats.

LAIA BONET RULL (Valls, 1972)

Laia Bonet Rull és llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i ha estat professora de Dret Administratiu (UPF) i Dret de la Comunicació (URL), i també ha exercit com a Directora Adjunta d’Aigües Ter-Llobregat, com a adjunta al president, per dur a terme les relacions institucionals.

En l’àmbit polític, va ser diputada i portaveu adjunta primera del Grup Socialista al Parlament de Catalunya (2010-2012), secretària del Govern de la Generalitat (2007-2010) i, prèviament, Assessora Jurídica del Grup Socialista al Parlament (2004- 2006).

En aquest darrer mandat (2019-2023) ha estat la Tercera Tinenta d’Alcaldia, responsable de les Àrees de Mobilitat, Agenda 2030, Innovació, Transició Digital i Relacions Institucionals. Ha impulsat, entre altres iniciatives, la renovació de flota de Bus i Metro de TMB, una nova estratègia de distribució urbana de mercaderies, l’establiment a Barcelona de l’Institut Fraunhofer, de GIGA, el programa de l’ONU per connectar digitalment les escoles del món,  el programa MESBarcelona per instal·lar energia fotovoltaica als edificis de Barcelona o el programa Connectem per promoure la inclusió digital a la ciutat.

Com a futura tinent d’alcaldia, Bonet haurà d’assumir la transformació de Barcelona en tres àmbits de gestió primordials per aconseguir una ciutat d’oportunitats, més sostenible i equitativa amb la vista posada a l’horitzó 2030 com són l’Urbanisme, l’Habitatge i els Sistemes Urbans.

ALBERT BATLLE I BASTARDAS (Barcelona, 1953)

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. La seva trajectòria professional s’inicia al 1977 com a advocat especialista en Dret Laboral, professió que exerceix fins a 1983, quan s’incorpora com a Regidor a l’Ajuntament de Barcelona.

Entre 1983 i 2003, exerceix diferents responsabilitats polítiques com a Regidor, entre les que destaquen, Regidor d’Esports, o Regidor del Districte d’Horta i Guinardó.

A finals de l’any 2003, deixa la seva etapa a l’Ajuntament per ser nomenat Secretari de Serveis Penitenciaris Rehabilitació i Justícia Juvenil al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Al 2011 és nomenat director adjunt de l’Oficina Antifrau de Catalunya.

Al 2014 és nomenat Director General de la Policia de la Generalitat de Catalunya, fins al juliol del 2017, quan presenta la seva dimissió, degut a la deriva independentista del Govern de la Generalitat.

Al 2019 s’incorpora a la llista de la candidatura de Jaume Collboni, per ser, durant aquest darrer mandat, el Cinquè Tinent d’Alcaldia, responsable de la Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona. Durant aquest mandat, destaca la incorporació de fins a 1.000 nous agents de la Guardia Urbana, assolint la xifra màxima de 3.500 agents en el cos, així com la eradicació d’activitats com el Top Manta o els Bici Taxis. En aquest mandat, els fets delictius s’han reduït prop del 20% entre l’estiu de 2019 i l’estiu de 2022.

Com a futur responsable de Seguretat i Convivència, Albert Batlle seguirà treballant per millorar la seguretat de la ciutat i també serà el regidor de Ciutat Vella.

DAVID ESCUDÉ RODRÍGUEZ (Barcelona, 1975)

David Escudé, es va llicenciar en Dret per la UB, i ha compaginat l’exercici de la professió d’advocat amb la seva carrera política. Entre els anys 1999 fins al 2006, exerceix com a advocat en diversos despatxos professionals.

L’any 2006 entre a l’Ajuntament, ocupant diferents càrrecs d’assessor, per ocupar càrrecs institucionals, des del 2011 fins l’actualitat. Des del 2017, ha estat responsable de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, primer com a Comissionat, per després fer-ho com a Regidor, responsabilitat a la que se li afegeix la responsabilitat del Districte de Sant Martí.

En aquest darrer mandat, David Escudé ha treballat per garantir la continuïtat de l’activitat dels equipaments esportius, davant de les dificultats viscudes durant la pandèmia i la pujada de preus de l’energia. També ha destacat per l’esforç en renovar les intal·lacions esportives, ampliar l’activitat esportiva en tot el cicle de vida, ha presentat el Pabelló Blau i ha recuperat la celebració d’esdeveniments esportius internacionals capdavanters com l’inici de la Vuelta a Espanya des de Barcelona, en l’edició d’enguany. Durant el seu mandat, Barcelona ha aconseguit ser la seu de la Copa Amèrica per l’any 2024.

MARTA VILLANUEVA CENDAN

Marta Villanueva és llicenciada en Infermeria i en Ciències Polítiques. També té un Màster en gestió dels serveis d’infermeria.

Exerceix la professió d’infermera des de fa 16 anys a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Clínic. Durant aquesta etapa també ha estat coordinadora a la UCI. Durant la pandèmia va estar a primera fila com a infermera d’UCI treballant al torn de nit.

També és Consellera del districte de Sant Andreu i Secretària d’Organització del PSC Sant Andreu.

Fa mes de 10 anys que és militant del PSC, primer al Baix Llobregat on va formar part se la sectorial de salut i també va ser membre de la Joventut Socialista de Catalunya. Al 2012 va entrar a l’executiva nacional de la JSC i entre el 2015 i 2018 va ser la secretària d’organització de la JSC. Entre el 2017 i el 2019 va portar la secretaria de salut al PSC de Barcelona i des del 2019 és la secretària d’Organització de Sant Andreu.

Des del 2019 ha estat consellera d’infancia, joventut i gent gran a Sant Andreu.

Marta Villanueva serà la futura Regidora de Salut.

JOSEP LLUÍS FRANCO RABELL (Barcelona, 1954)

Josep Lluís Franco Rabell és BST en traducció i interpretació per la Universitat de Montpeller. Viu durant 10 anys a França, i quan torna, al 1987, s’incorpora a l’empresa familiar del ram de la construcció i inicia la seva tasca d’activista social, veïnal i polític.

En la seva activitat veïnal, va ser president de l’Associació de Veïns de l’Esquerra de l’Eixample, i al 2012 és nomenat President de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB).

Diputat de la XI legislatura del Parlament de Catalunya entre 2015 y 2017, va liderar el grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot.

Josep Lluís Franco Rabell serà el futur Tinent d’Alcalde del Pla de Barris i Participació, amb l’objectiu d’impulsar un conjunt d’actuacions de transformació dels barris, tant a nivell de millora de l’espai urbà com d’incrementar les oportunitats als seus veïns i veïnes.

ROSA ALARCÓN MONTAÑES (València, 1964)

Rosa Alarcón és llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB. Al llarg de la seva carrera professional ha treballat en diferents mitjans de comunicació com a periodista, així com ha desenvolupat tasques de direcció de Gabinet a l’Alcaldia dels Ajuntaments de Sabadell, Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat.

Actualment és regidora del districte d’Horta-Guinardó, on destaca la feina realitzada en matèria d’actuacions de millora del districte, com per exemple el cobriment de la Ronda de Dalt, en el seu tram de la Vall d’Hebron, la millora de l’accessibilitat al districte, amb la incorporació d’escales mecàniques en diferents carrers, i la millora en d’altres, així com haver estat un dels primers districtes on s’incorpora el Bus a la Demanda, com a nou servei pensada per la mobilitat dins dels barris, especialment els de muntanya.

JORDI VALLS (Manresa, 1960)

Jordi Valls Riera és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, PADE de l’IESE i Sustainable Corporation Program de la Said Business School de la Oxford University i Senior Fellow d’ESADEGov.

Inicia la seva activitat com a Advocat a la ciutat de Manresa, ciutat de la que vaig ser Alcalde de (1995 – 2006). Posteriorment, va ser Conseller de la Generalitat de Catalunya amb el President Pasqual Maragall (2006) i President de l’Autoritat Portuària de Barcelona (2006-2010). L’any 2010 s’incorpora al sector privat al grup SUEZ amb diferents responsabilitats de direcció general, a les seus del grup a  Bristol (UK), Santiago de Xile, a Aguas Andinas i Mèxic com a responsable de SUEZ LATAM Nord. Des de octubre 2020 s’incorpora a l’Ajuntament de Barcelona com a Director General de Mercabarna.

Al llarg de la seva carrera, Jordi Valls és un exemple clar de persona dedicada a millorar el bé públic a partir de la col·laboració públic privada. Prova d’aquest fet són els exemples de l’impuls de diversos projectes. Sota la seva presidència, es va procedir a l’ampliació del Port i de la construcció de Hutchison Ports BEST, la primera terminal semiautomatitzada de Hutchison Ports Group i el projecte de desenvolupament portuari més avançat tecnològicament a Espanya, així com destaca l’Hotel Vela i la urbanització dels seus entorns, obrint un nou espai de gaudi per la ciutadania. A Manresa va liderar l’aposta per l’impuls del món universitari a partir de l’aliança amb el teixit industrial de Manresa amb la Fundació Universitària del Bages així com el nou model sanitari de la ciutat, i a Mercabarna, ha materialitzat la recent aliança amb el conjunt d’empreses alimentaries per aprofitar l’instrument financer MESBarcelona per la implantació de la major planta d’autoconsum solar sobre teulada de la península ibèrica.

Jordi Valls serà el proper Tinent d’Alcalde d’Economia i Hisenda, responsable de continuar la tasca de mantenir unes finances sanejades, alhora que seguir impulsant una diversificació de l’economia de la ciutat, que en garanteixi la competitivitat, la resiliència i incrementi les oportunitats pels seus ciutadans.

RAQUEL GIL (Barcelona, 1975)

Raquel Gil és llicenciada en Dret amb postgrau en Estudis Internacionals i Unió europea per la UB, Programa Lideratge i compromís cívic d’ESADE. Membre del Secretariat de la UGT de Catalunya, en els àmbits de igualtat, polítiques socials i suport s a les persones aturades. De 2016 a 2019  va ser Directora de la Àrea de Dret de ciutadania i polítiques socials de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Ha sigut membre, entre d’altres, de la Comissió d’Igualtat del Consell de Relacions Laborals, de la permanent de Institut Català de les Dones i  membre del Consell Tècnic Econòmic i Social, ocupant la vicepresidència del Consell entre 2012 i 2013.

Durant l’actual mandat ha desenvolupat funcions de Comissionada de promoció de l’ocupació i polítiques contra la precarietat laboral a l’Ajuntament de Barcelona. És vicepresidenta del CESB, en l’àmbit de la concertació social ha promogut l’Acord Barcelona per a la ocupació de qualitat, ha participat en les negociacions entre d’altres de l’Acord d’horaris comercials, del pacte per a la mobilitat laboral o del de la Salut mental a l’àmbit laboral.

Raquel Gil serà la futura Regidora de Treball.

XAVIER MARCÉ (Barcelona, 1957)

Xavier Marcé, és economista, i ha dedicat la seva carrera professional al sector cultural, tant en l’àmbit privat com en el sector públic. En aquest sentit, ha estat responsable de diverses àrees de cultura, tant a l’Ajuntament de l’Hospitalet, a l’ICUB, ha estat Director General de l’Institut Català de les Indústries Culturals i ha exercit diferents càrrecs en el Grup Focus,

Actualment és regidor de turisme i industries creatives de l’Ajuntament de Barcelona i regidor del Districte de Nou Barris. Durant el seu mandat, ha impulsat la seu del Disseny Hub com a un espai de trobada, reconeixement i impuls de les indústries creatives, així com s’ha impulsat una estratègia de sostenibilitat del turisme, amb el resultat de desplegar un conjunt d’actuacions per diversificar la oferta cultural al conjunt de la ciutat, i apostar per un turisme de major qualitat. Prova d’això, a l’estiu 2022, respecte al estiu 2019, el turisme s’ha reduït en prop d’un 20%, però per contra la despesa per turista ha superat els 84€ per turista/dia.

En el seu mandat, també s’ha apostat per dedicar la taxa turística a activitats de reforç a la comunitat i la convivència als barris, així com s’ha aprovat el PEUAT per regular la oferta turística a la ciutat.

SARA BELBEIDA (Barcelona, 1990)

Sara Belbeida Bedoui, va néixer a Barcelona al 1990, uns anys després que els seus pares migressin del Marroc. És graduada en Criminologia per la Universitat de Barcelona, ​​amb màster en Criminologia i Execució Penal per la Universitat Pompeu Fabra, i formació en el camp de la mediació.

Té una amplia experiència a l’àmbit de la Justícia Juvenil i en temes d’estrangeria. Va ser mediadora intercultural promovent actituds i canvis socials per rebutjar la discriminació racial i cultural.

Actualment és consellera a dedicació exclusiva al districte de Nou Barris, porta temes relacionats amb la mobilitat, l’urbanisme i tot lo que engloba a la comunitat d’origen estranger. 

JOAN RAMÓN RIERA (Barcelona, 1975)

Joan Ramon Riera és Diplomat en Ciències Empresarials, per la UPF, Graduat en Administració i Direcció d’Empreses, per la UOC i Postgrau en  Socialdemocracia, Polítiques Públiques i Riscos Socials per la UB.

En Joan Ramon Riera té una dilatada experiència en el sector editorial, tant a l’entorn universitari com en el sector privat. També ha exercit com a Conseller Tècnic a l’Ajuntament de Barcelona.

Actualment és Regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb discapacitat; i Regidor del districte de Les Corts. Durant el seu mandat, s’ha impulsat el Pla contra la Soledat no desitjada, pla pioner a l’Estat Espanyol, així com l’estratègia de desplegament de Caixers per fer front al tancament d’oficines bancàries a la ciutat de Barcelona. En el Districte de les Corts, sota el seu mandat, s’ha impulsat el Pla director del Campus Sud, així com l’inici dels tràmits urbanístics pel trasllat de l’Hospital Clínic al Districte de Les Corts.

LAURA MILLAN MARTOS

Laura Millán és Graduada en arquitectura per la UPC, Màster habilitant per la UPC i Màster en Gestió de Projectes BIM en la UPC School. Actualment porta 3 anys exercint com a arquitecte en diversos despatxos de l’àmbit privat, amb projectes enfocats en edificació i disseny de l’espai públic. És també membre de l’executiva de Barcelona del PSC, i membre de l’executiva de Barcelona de la JSC.

IVAN PERA ITXART (Mataró, 1970)

Ivan Pera és llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat de Deusto (Bilbao), i ha cursat el Programa de Direcció i Gestió d’ONGs per ESADE.

Té una dilatada experiència en participació, intervenció comunitària, intercultural i convivència, tant en l’àmbit associatiu com institucional a Barcelona i a Mataró.

Ha exercit com a Regidor a l’Ajuntament de Mataró, essent responsable de Participació Ciutadana i Cooperació Internacional, així com Regidor d’Esports i de Joventut. Ha estat President del Consell Esportiu del Maresme i conseller comarcal.

És el Secretari d’Organització del PSC Ciutat Vella i Conseller Nacional del PSC.

Actualment és el Cap de Gabinet de la Cinquena Tinença d’Alcaldia, responsable de Seguretat i Prevenció.

SOFIA BAJO DELAFUENTE

Cap de servei a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i primera secretària de l’agrupació temàtica del PSC Barcelona. 

JAVIER RODRÍGUEZ NÚÑEZ (JSC)

Actualment Primer Secretari de Joventut Socialista (JSC) a Barcelona i coordinador de Política Municipal, també a JSC. Exerceix com Assessor del Grup Municipal Socialista (GMS). 

IRENE MORALES MORALES

Secretària d’organització de l’agrupació de Les Corts, actualment és Consellera Tècnica del districte de Les Corts.

ALBERT ARISÓ

És Doctor en filosofia, professor associat a la UB, director del grau en ADE. Actualment és Vice primer Secretari del PSC Sarrià – Sant Gervasi.  

MARIA JOSÉ ARTEAGA

És comerciant al Mercat de la Boqueria, Actualment és Consellera Portaveu a Ciutat Vella i secretària de comerç del PSC Barcelona.

EUDOSIO GUITERREZ

És Botiguer del Poble Sec i Conseller del districte de Sants-Montjuïc.  

SABRIN ARAIBI

Graduada en Ciències Polítiques. Actualment milita a les Joventuts (JSC) de l’agrupació d’Horta-Guinardó. És secretària de Participació Ciutadana del PSC Barcelona.

DAVID CIUDAD

Llicenciat en Geografia per la UB. Màster MBA Executiu. Ha desenvolupat la seva activitat professional en el sector privat en els camps de la consultoria medi ambiental i el sector de les TIC. En l’àmbit públic, va ser Director General del 112. Actualment és assessor de la cinquena tinència d’alcaldia de Prevenció i Seguretat. Membre d’Units per Avançar. 

JAQUELINE BACA

Militant d’Horta-Guinardó, és Consellera de districte  del Districte d’Horta-Guinardó.

HECTOR MOYANO

Militant de l’agrupació de Les Corts. 

MARTA SENDRA IBAÑEZ

Mestra i educadora de professió, actualment exerceix de Consellera al districte de l’Eixample. Secretària d’Educació de la Federació de Barcelona del PSC.

ABDUL HANAN SADIQ CHOAN

Actualment estudiant de segon de bachillerat tecnològic en el institut Pablo Ruiz Picasso.

SILVIA LÓPEZ

Consellera Portaveu del Grup Municipal Socialista del Districte de Sant Martí. 

DAVID FRONTELA

Secretari d’organització del PSC Nou Barris. 

ISABEL LOSCOS VIÑALS

Consellera de Comerç del districte de Sant Andreu.  

BLAS NAVALÓN

Infermer, i Portaveu del Grup Municipal Socialista del districte de Sarrià – Sant Gervasi. 

MARIA JESUS PÉREZ

Jubilada, militant de Sants-Montjuïc i membre del Consell de la Gent Gran del PSC. 

AISSATOU DIALLO

Fundadora i presidenta de l’associació humanitària contra l’ablació de la dona africana. Nascuda a Guinea Conakry. 

JOAQUIM ORTILLES

Ha ostentat diferents càrrecs dins de l’Ajuntament de Badalona. Entre ells: Director de l’Àmbit de Govern, Cap del Servei de Seguretat i Protecció Civil i Convivència o Tècnic en Cooperació. Es militant de Ciutat Vella.

MANUEL BECERRA

Conseller de districte de Les Corts

ESTHER PAEZ

Militant de l’agrupació de Nou Barris. Boxadora i lluitadora de kick boxing espanyola.

MARC GUALLAR GARCÍA

Secretari d’Organització d’Horta-Guinardó. Militant del Partit des de l’any 2010. Conseller Portaveu de Comerç i Esports d’Horta-Guinardó.

ISABEL PALLEJÀ

Consellera Municipal al districte de l’Eixample pel grup PSC-Units x Avançar

LAIA NÚÑEZ

Enginyera de camins, canals i ports, Màster en gestió integral de l’aigua (UPC) i estudiant de Belles Arts. Militant de Sarrià-Sant Gervasi, treballa com assessora del Grup Municipal del PSC.

ANTONIO CANO

Presentador i humorista, és veí del Bon Pastor. Es va formar en comèdia als Estats Units amb Judy Carter, autora de ‘La Bíblia de la Comèdia’. 

Des dels 16 anys ha estat vinculat al món de la ràdio. En teatre ha escrit, dirigit i interpretat a Madrid, Barcelona i Nova York i ha recorregut tota Espanya i diversos països europeus amb els seus monòlegs.

També va fer el salt a la televisió, on ha treballat a TV3, Cuatro, TVE i 8TV. Actualment presenta Q12Trivia, aplicació de moda a Espanya.

 

CRISTINA GALLACH

Periodista de formació i Màster en Relacions Internacionals per la Universitat de Columbia de NY, actualment és Comissionada Especial per a l’Aliança per la Nova Economia de la Llengua.
Entre 2020 i 2021 va exercir com a secretària d’Estat d’Afers Exteriors i per a Iberoamèrica i el Carib. Anteriorment va ser Alta Comissionada del Govern per a l’Agenda 2030, subsecretària general de les NNUU per a la Informació i cap del departament d’Informació Pública.
Portaveu i directora de Comunicació de Javier Solana durant la seva etapa al capdavant de la Dimplomàcia Europa, va ser també portaveu a Brussel·les coincidint amb la Presidència Espanyola amb l’entrada en vigor del Tractat de Lisboa l’any 2010, entre d’altres responsabilitats.
Com a periodista, va ser redactora del Noticiero Universal, TVE, El Periódico de Catalunya o corresponsal de l’Agència EFE a Brussel·les i Moscú.

SUPLENTS

XAVIER BAÑÓN

MIREIA GARRIDO

JAVIER CALVO

SONIA NIETO

DAVID PAREDES

PATRICIA GARCÍA

SERGIO LÓPEZ

RUTH TORIBIO

JOSEP TORRES

ANTONIA LIRIA