Collboni: “L’única alternativa real, possible i progressista a Colau és el PSC”

maig 12, 2023 / Notícies, Propostes
  • Des del barri de Gràcia, l’alcaldable socialista ha desgranat el seu projecte per obrir una nova etapa a la ciutat que prioritzi la convivència i inverteixi en tots els barris.
  • Collboni s’ha compromès a finalizar el Mercat de l’Abaceria i a impulsar la Rambla Verda de Vallcarca.

Barcelona, 12/05/23

El candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha participat aquesta tarda en un acte al Cercle Catòlic de Gràcia, acompanyat pel primer secretari del PSC, Salvador Illa, la Ministra de Defensa, Margarita Robles, la número 3 de la candidatura, Laia Bonet, i Guillem Espriu, ex-regidor del PSC Barcelona, i amb la presència de l’ex-alcalde Jordi Hereu.

L’alcaldable del PSC ha proclamat com l’autèntica alternativa progressista a Colau i ha dit: “Es pot fer millor”. Ha tornat a reivindicar la feina dels socialistes: “Tenim molta mili i no perdrem la calma per restablir l’orgull, les oportunitats i l’ordre, per endreçar la ciutat. Per això farem una campanya en positiu, amb propostes. Em sentireu molt parlar de barris i molt poc de superilles”.

Collboni ha destacat la necessitat de tornar a posar en valor el concepte del civisme que ha caracteritzat Barcelona durant molts anys. I ha ressaltat la importància del manteniment dels espais públics com un element més de convivència. “Als barcelonins i als graciencs ens agrada estar al carrer. Però cal ordre”. Per això, ha explicat que, durant els primers cent dies de mandat, impulsarà una nova ordenança del civisme i un gran Pacte amb tots els partits i agents socials perquè Barcelona torni a ser una ciutat endreçada. 

La nova ordenança del civisme incrementarà les sancions per soroll, mal ús dels patinets, grafits i brutícia, reforçarà el treball comunitari com alternativa a les multes i vetllarà pel cobrament de les sancions imposades als visitants.

També ha expressat el seu compromís per finalitzar les obres del Mercat de l’Abaceria i reprendre un altre gran projecte pendent com és la Rambla Verda de Vallcarca on, ha dit, “Cal una gran intervenció per posar ordre i convivència. Quan els socialistes diem que farem, fem”.

En la seva intervenció, Collboni ha tingut paraules d’agraïment de la feina feta per Salvador Illa i Margarita Robles durant la pandèmia; una pandèmia que, en clau municipal, ha marcat l’actual mandat. “El 70% d’aquests quatre anys els hem dedicat a salvar vides i llocs de treball”.

Més notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *