Collboni: “Estem davant d’una campanya històrica que portarà al PSC de nou a l’alcaldia a Barcelona”

maig 11, 2023 / Notícies
  • L’alcaldable socialista de Barcelona obre la campanya electoral en un acte davant 500 persones al Poliesportiu Municipal del Carmel.
  • Durant la seva intervenció Collboni ha explicat que el PSC Barcelona farà una campanya en positiu, amb propostes i solucions concretes per a Barcelona.
  • També s’ha referit als veïns i veïnes de la Bonanova, als quals ha mostrat el seu suport, alhora que ha fet una crida a la calma de les forces polítiques perquè busquin solucions i no creïn problemes.

Barcelona, 11/05/23

El candidat del PSC Barcelona, Jaume Collboni, acompanyat del Primer Secretari del PSC, Salvador Illa, i la ministra d’Hisenda i Funció Pública, Mª Jesús Montero, ha donat el tret de sortida de la campanya per les eleccions municipals del 28 de maig. “Som davant d’unes eleccions històriques. Està en joc que Barcelona recuperi la seva millor versió després de 12 anys sense rumb. És l’hora de recuperar la Barcelona en la qual tothom pugui viure i treballar i prosperar, de sentir-nos orgullosos de Barcelona una altra vegada. Aquesta campanya portarà de nou al PSC a l’alcaldia”, ha assenyalat l’alcaldable socialista.

Sobre la importància dels barris Collboni ha expressat que “són l’ànima de Barcelona i vull barris de primera tots vosaltres sou gent de primera. Amb mi d’alcalde tornaran les inversions a tots els barris. Jo tornaré com a nou alcalde de Barcelona per inaugurar la Rambla del Carmel, el cobriment de la Ronda i l’escola bressol Arenys”.

El candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona també s’ha adreçat a Salvador Illa: “Es pot ser progresista amb sentit comú i política útil com ho està fent Salvador Illa a favor de tots els catalans i catalanes. Primer guanyarem Barcelona i després guanyarem Catalunya amb el Salvador Illa de President de la Generalitat, retornant el millor que representa el PSC”.

Collboni ha tingut paraules d’escalf i suport  pels veïns i veïnes de la Bonanova, en ple conflicte amb per les dues finques okupades al barri, alhora que ha fet una crida a la calma de les forces polítiques perquè busquin solucions i no creïn problemes.

Finalment, ha enviat un missatge a l’electorat: “A tots aquells que creuen que el canvi a Barcelona és urgent. Teniu raó. Doneu-nos la vostra confiança. Doneu confiança al PSC. El canvi a Barcelona no vindrà del partit de Puigdemont i Borras. Amb humilitat, però convençut i carregat d’energia, m’ofereixo per ser l’alcalde que Barcelona necesita”.

Més notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *