Collboni: “El districte de Les Corts ha de recuperar la centralitat urbana i metropolitana”

maig 16, 2023 / Notícies, Propostes
  • En un acte davant 200 persones i amb l’ex alcalde Jordi Hereu i l’eurodiputat Javi López, l’alcaldable socialista ha defensat la importància de treballar per una Barcelona més endreçada i recuperar l’orgull dels barris
  • Ha defensat el PSC com un partit que dona la cara i que dona resposta a les preocupacions de la ciutadania

Barcelona, 16/05/23

Jaume Collboni ha celebrat un acte a Les Corts per explicar les propostes dels socialistes pel districte, acompanyat per l’ex alcalde de Barcelona, Jordi Hereu; l’eurodiputat del PSC, Javi López; el regidor de les Corts i número 13 a la llista del PSC Barcelona, Joan Ramon Riera; i la número 18, Irene Morales. Una trobada on el candidat socialista a l’alcaldia ha recordat que està centrat a fer “propostes en positiu, per al futur de la ciutat, per obrir una nova etapa a la ciutat, per posar ordre a l’espai públic”. Ha dit que “l’esquerra ha de tenir resposta a totes i cadascuna de les preocupacions de la ciutadania, i nosaltres som un partit que dona la cara”. Per això ha recordat la creació d’una oficina de la guàrdia urbana per a la prevenció de les ocupacions delictives, anunciada en roda de premsa aquest matí.

Durant l’acte, al qual han assistit 200 persones, l’eurodiputat Javi López ha posat en valor les grans transformacions dutes a terme pels alcaldes socialistes com la Ronda del Mig, “una ferida oberta a les Corts que els alcaldes Cols i Hereu van convertir en un passeig vertebrador de la vida al barri”. Per això, ha reclamat que de “lliçons sobre com tenir una ciutat més verda, cap”, tot afegint que “el PSC no té un projecte per a l’Eixample, el PSC té projecte per a tota la ciutat” i ha demanat el suport per a Jaume Collboni, a qui ha definit com “el millor ambaixador de la ciutat”.

L’ex-alcalde Jordi Hereu, per la seva banda, ha explicat que “el PSC fa 40 anys que serveix la ciutat” davant els que creuen que ho han inventat ara tot i ha defensat el projecte socialista: “un projecte d’inclusió”. També ha definit Barcelona com “una orquestra amb molts instruments, amb sons diversos. Ara ens juguem qui ha de ser el director de l’orquestra per fer sonar la millor melodia”. I ha situat al capdavant Collboni, “el millor director d’orquestra perquè s’estima la ciutat i ha escoltat tots els seus sons”.

Les Corts, un nou centre de la ciutat

L’alcaldable socialista vol fer de Les Corts un nou centre de la ciutat perquè, ha dit, “els socialistes tenim una visió policèntrica de Barcelona, perquè sigui una ciutat equilibrada en què tots els barris tinguin tots els serveis i se sentin protagonistes”.

També ha subratllat que, en la nova etapa que vol liderar com a alcalde de la ciutat, el districte de les Corts en serà protagonista gràcies a projectes estratègics, com l’arribada de l’Hospital Clínic, la posada en marxa de la L9 i l’allargament de la L3, la remodelació de l’entorn de l’Espai Barça, o l’impuls a l’activitat comercial, residencial i social dins el Campus Sud. En aquest sentit, ha explicat que es farà una residència de gent gran gràcies als Fons Europeus i ha dit que “jo quan vaig a Brussel·les no vaig a Waterloo, vaig a buscar recursos per la ciutat”.

Collboni ha destacat el seu compromís en millorar l’espai públic del districte amb la re-urbanització de l’Avinguda Madrid per fer-la més comercial i més amable pels vianants, i nous equipaments esportius al Districte, com el pavelló Poliesportiu Municipal Illa i el Centre Esportiu Municipal d’Arístides Mallol.

Finalment, Collboni també ha tingut un record per a Joaquim Planas, president de l’Associació de Veïns de Sant Ramon Nonat, i ha anunciat que tindrà una plaça al barri.

Més notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *