Collboni demana el vot massiu en favor de Barcelona

maig 22, 2023 / Notícies, Propostes
  • “Demano un vot pro-Barcelona, per tenir un Govern i un alcalde forts. Els millors anys de Barcelona estan per arribar i arribaran de nou de la mà del PSC i d’un alcalde socialista”, explica Collboni
  • El candidat socialista a l’alcaldia ha anunciat una partida de 20M€ perquè les persones grans puguin millorar l’accessibilitat dins el domicili

Barcelona, 22/05/23

El candidat a l’alcaldía, Jaume Collboni, ha demanat el vot massiu en favor de Barcelona. Ha demanat el vot per tenir una Barcelona ordenada, amb barris nets i segurs, una Barcelona d’oportunitats amb habitatge assequible i treball per a tothom; “per això demano el vot útil per Barcelona, per tenir un Govern i un alcalde forts, i una majoria àmplia per no haver de dependre de ningú”. “Els millors anys de Barcelona estan per arribar i arribaran de nou de la mà del PSC i d’un alcalde socialista”, ha afegit.

L’alcaldable ha destacat que pel PSC la gent gran es un gran actiu per a la ciutat de Barcelona i ha explicat que “la ciutat ha de facilitar que la gent gran tingui autonomia els màxims anys possibles”. A més, ha recordat que el PSC és el partit que més ha fet per la gent gran en aquest país, i que els socialistes aposten per una ciutat repenensada desde la gent gran i per la gent gran. 

Collboni ha dit que vol ser el nou alcalde de Barcelona per millorar la vida de la gent gran i perquè Barcelona torni a ser “la ciutat de l’esperança” per la gent gran. “Barcelona ho té tot, només li falta una cosa: un nou alcalde, un alcalde del PSC”, ha conclòs.

Durant l’acte també ha intervingut el primer secretari del PSC, Salvador Illa, que reivindicat la política útil per les persones i per la gent gran: “nosaltres som els de la política entesa com un servei públic, els de la política útil, per això és tan important que el proper diumenge 28 de maig hi hagi un vot a favor de Jaume Collboni com a proper alcalde socialista de Barcelona”.

D’altra banda, la secretaria de Gent Gran del PSC Barcelona, Maribel Sánchez, ha recordat que en matèria de gent gran el PSC té un ideal que gira entorn de tres idees: “reconèixer i posar en valor el coneixement de la gent gran, defensar una vida activa i independent i garantir el dret a decidir ón i com volem viure”. “Per poder tirar endavant les nostres propostes hem de guanyar Barcelona i que l’alcalde sigui Jaume Collboni”, ha recalcat.

Ajuts per reforçar l’autonomia i vida independent de la gent gran

El candidat socialista ha explicat aquest matí una nova mesura del programa electoral del PSC, adreçada en aquest cas a millorar la qualitat de vida de la gent gran a la ciutat, tot reforçant la seva autonomia i vida independent. En concret, Collboni ha anunciat una partida de 20M€ per a obres de millora de l’accessibilitat a l’interior dels habitatges, amb subvencions de fins al 50%.

L’objectiu és millorar les condicions de fins a 8.000 llars per fer-les més accessibles tant amb arranjaments d’emergència com amb subvencions per suprimir barreres arquitectòniques i també d’accessibilitat sensorial i comunicativa. 

Collboni també ha avançat altres mesures com la millora de la cobertura del servei de Teleassistència, per arribar al 85% de les persones majors de 80 anys que viuen soles. Per aconseguir-ho, s’hi destinaran 2M€ més, arribant a 13 milions anuals.

Creixerà la partida del servei d’atenció a domicili en 500.000€, per donar cobertura a 25.000 persones a la ciutat. Actualment el servei compta amb un pressupost de 8M€ anuals. I s’incrementaran a 3.500 els usuaris dels àpats domicili/en companyia amb un pressupost de 11M€.

La nova app BCN+65, l’ampliació del programa Vincles en el marc de l’estratègia contra la soledat o una línia de subvencions específiques per a noves tecnologies aplicades a l’autonomia personal són altres de les propostes del PSC per al col·lectiu que ha avançat Jaume Collboni.

Més notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *