Collboni celebra una trobada amb professionals de diferents sectors per presentar-los el seu projecte per a Barcelona

maig 18, 2023 / Notícies
  • El candidat socialista ha participat en un diàleg a Sarrià amb la número 2 de la candidatura, Maria Eugènia Gay, davant representants de diferents sectors i col·legis professionals
  • Collboni els ha explicat les seves propostes per potenciar la projecció internacional de Barcelona i per augmentar les oportunitats econòmiques a la ciutat

Barcelona, 18/05/23

L’alcaldable socialista a Barcelona, Jaume Collboni, ha mantingut aquest dijous una trobada amb representants de diferents sectors professionals de la ciutat, en un diàleg amb la número 2 de la seva candidatura, Maria Eugènia Gay, celebrat al Teatre de Sarrià.

En la seva introducció, Gay ha destacat la potència de Barcelona, “ciutat de gremis, de professionals i motor econòmic gràcies al seu esforç col·lectiu” i ha tingut paraules d’agraïment per al candidat pel reconeixement que ha fet a tots aquests professionals incorporant-la al seu equip.

Collboni, de la seva banda, ha mostrat la seva satisfacció pel sí de Maria Eugènia Gay a la candidatura del PSC, “un sí a la ciutat” i ha destacat la tradició d’alcaldes socialistes a Barcelona; alcaldes que “ho han estat de tota la ciutat” i que ho han fet amb la contribució dels sectors professionals. L’alcaldable socialista ha mostrat la seva confiança que serà el nou alcalde per continuar aquesta tradició, amb “els més de 200.000 col·legiats que fan una aportació fonamental a l’economia”.

En relació a la campanya, s’ha referit al candidat de Junts com “el candidat de la inseguretat jurídica, de la inseguretat econòmica i de la inseguretat als carrers de la ciutat”, motiu pel qual li ha demanat “contenció en les seves manifestacions sobre la seguretat a Barcelona”. Per contra, Collboni ha dit que ell com alcalde aportarà “ordre, sentit comú i seguretat”.

Més notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *